КИК-КВАНТНО-ИНФОРМАЦИОНА КОЗМЕТИКА ПЕТРА ГАРЈАЈЕВА 

          

У савременом свету, пуном стреса, ГМО хране, хемијских елемената, загађене воде, обично и најбрже стари кожа.

 На основу раније непознатих принципа преноса и складиштења квантне информације, руски академик Петар Гарјајев је развио технологију за производњу козметичких крема, које омогућују  лечење и заустављање  процеса старења организма.

Суштина ове методе састоји се у томе да се уводе својства биоактивних супстанци директно  у крему и програм је “присиљава”   да  делује директно на теломере (ситне делове  ДНК, који утичу на дуговечност и здравље). Помоћу посебних звучних записа у којима се налази сва информација о био-активним супстанцама,  „присиљава“  се свака ћелија да ради на начин, који јој се „диктира“.

 На такав начин се блокира или успорава процес  старења коже. Тај утицај ће се проширити на цело тело, јер кожа није изолована од других органа , а ради као део једног механизма. Сви органи су међусобно повезани.

Младоликост и нестанак видљивих бора наступа врло брзо, само након неколико недеља  коришћења КИК  КРЕМА. Могу се  користити не само за кожу лица, него и за цело

 тело.

 “Сигуран сам да је то врло важан корак за развој козметологије на квантном нивоу, као улазак у нова доба развоја човечанства у 21 веку .”- Гарјајев.

Која је разлика између  КИК-квантно информативних крема и других крема? Обичне козметичке креме садрже различите компоненте које се, када се апсорбују и дођу  у крв, брзо разграде под утицајем ензима у компоненте, које нису увек корисне, а понекад могу бити и  штетне . Супстанце коришћене у козметичким кремама су често нестабилне, не комбинују се увек једна са другом или су веома скупе.У КИК кремама се користе квантно информациони природни аналози ових супстанци, због чега су КИК креме лишене указаних недостатака и у потпуности задржавају својства ретких и скупих биолошки активних материја ( користе се женшен, мумијо-позната руска смола, колаген,екстракткти програмираних матичних ћелија, минерали, витамини) и др. Пошто квантни еквиваленти  не могу да се распадну и промене , они остају непромењени и имају лековита својства на веома  дуго време.КИК креме имају снажно лековито, регенеративно својство, успоравају  старење, подмлађују и погодне су за све типове коже.

Састав КИК крема укључује биолошки активне природне елементе (кедрову смолу, камено уље, мумијо и др.) и  квантне информације с регенеративним  својствима, успоравања старости и подмлађивања .Креме су хипоалергене, не садрже хемијске конзервансе.

Утицај на ОРГАНИЗАМ ЧОВЕКА се одвија  како  на ћелијском, тако  и на квантно- информационом нивоу, што значајно појачава процесе регенерације, обнове и подмлађивања коже. Ефикасност оих  биоматрица доказује се, између осталог, и позитивним резултатима примене тзв. течних квантно информационих матрица (течни КИК), које су такође део Гарјајевих квантно информационих крема.Производи су тестирани дуги низ година и сертификовани су. ОБАВЕЗНО ЧУВАТИ У ФРИЖИДЕРУ. КОРИСТЕ СЕ ЕКОНОМИЧНО И ТРАЈУ НАЈМАЊЕ ОД 6 ДО 8 МЕСЕЦИ

Тренутно се производе три врсте КИК крема:

  1. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА, 2 ТАМНО СМЕЂА КИК КРЕМА, 3. ЦРНА КИК КРЕМА.
  2. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА

Мицеларна крема са кедровом смолом и каменим уљем (бела- „зелена“)  има снажно регенеришуће дејство, против старења , подмлађује, погодна за све типове коже. Посебно је ефикасна ова крема у козметичке сврхе.

Индикације за употребу: оштећена, уморна кожа, склона борама; ожиљци, стрије, целулит; ране, посекотине; смањује бол, ублажава грчеве; опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа); постоперативна стања; проблеми са зглобовима Има противупално, антиалергијско, антибактеријско дејство; позитивно утиче на крвоток  (варикозне вене, хемороиде); гинеколошке болести (ерозија грлића материце, ендометриоза, мастопатија ); упала и инфекција у генитално- уринарном систему; користи се у стоматологији (пародонтоза, стоматит итд.)

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, ланолин, медицински вазелин.

Инструкција за  употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима.Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.Током прве примене требали би обратити пажњу на могућу појединачну реакцију . Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, треба нсправити  кратку паузу, а затим наставити са  употребом. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.Могуће је користити „белу“ крему као базу за шминку (прво је пустите да се упије).

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

 

 

СМЕЂА КРЕМА


Индикације за употребу: упални и туморски процеси различитог порекла, опекотине различитог степена, крварења, ране, посекотине, опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа). Показала се  се ефикасном у лечењу варикозних вена, разних оштећења коже, кожних болести и проблема на кожи, екцем, псоријаза, витилиго и др. Има антибактеријско и против гљивично дејство. Користи се за болести зглобова (ишијас, остеохондроза, полиартритис, артроза,  итд.). Умањује бол. Смањује постоперативни период опоравка. Ефикасна за побољшање имунолошке заштите организма, активира борбу против вируса, патогених и малигних ћелија. Користи се за прехладе и бронхо-пулмоналне болести.Састојци: мицеларна течност, кедрова смола, камено уље, мумијо.

Препоруке за употребу: примењивати за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (можете користити памучни тампон) и распоређује лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.

Током прве примене креме требало би обратити   пажњу на могућу индивидуалну  реакцију ,односно осетљивост на крему. Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу у коришћењу крема, а затим наставити његову употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас. Ова крема са мумијом може остављати мрље на одећи , као и постељини, али се лако пере.

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

 

 

 

3 ЦРНА КРЕМА


Мицеларна крема са мумијом, кедровом смолом, каменим уљем и маклуром има снажан регенерирајући и подмлађујући ефекат, погодан за све типове коже.

Индикације за употребу: снажни природни антибиотик, имуномодулатор и антиоксиданс. Утиче на брзо зарастање рана, регенерацију коже, уклањање токсина, соли и токсичних супстанци из тела. Зауставља крварење. Употребљава се у вези с апсцесима, кијавицама, трофичним чиревима, незацељујућим ранама. Има аналгетска и бактерицидна својства. Помаже у ослобађању од некрозе, тумора и метастаза. Користи се за радикулитис, реуматске болести, болове у зглобовима, остеохондрозу,  кичменим пршљеновима, за натечене лимфне чворове, болове у мишићима, хемороиде, чукљеве на ногама.Помаже у јачању нервног и кардиоваскуларног система.

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, мумијо, маклура.

Упутство за употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже. Током прве примене требало би  обратитипажњу на могућу појединачну реакцију на крему. Нанети малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу , а затим наставите употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.

Услови чувања: због присуства  искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

Основни састојци све 3 креме су :камено уље,кедрова смола,мумијо-смола/ сибирска тамна/.

  • Камено уље је једини производ који може допринети стимулацији ензимских процеса свих врста. Утиче на све слабости организма, јача ћелије , штити мембране органа. Због тих својстава овај природни препарат често се користи за лечење различитих врста болести. Камено уље је супстанца минералног типа, жућкасте боје.Сакупља се стругалицама с планинских масива, тј камена. Због тога се у уљу могу приметити ситни фрагменти камења и неких стена.  Након прикупљања, уље се чисти. Данас нема пуно места гђе се може пронаћи камено уље. Научници  до данашњег дана нису открили зашто се ово уље налази у подручјима са малом популацијом у тешко доступним гротлима и пукотинама стена.Камено уље се често користи и у медицини. Посебно  у местима где тај минерал и настаје. Народни лекари третирају уљем готово све врсте упала . Такође,  ово уље помаже у лечењу прелома, крварења и опекотина.Врло често се уз помоћ овог уља третирају одређене врсте болести јетре, гнојни чиреви, болести гастроинтестиналног тракта, тумори, болести гуштераче.    Кемено  уље се често користи за превентивне сврхе код појаве метастаза и у геронтологији. Зависно од тога  када и где се сакупља минерал, његов састав може варирати.Најчешће се уље састоји  од кобалта, титана, никла, селена, мангана, цинка, хрома, бакра, железа, ванадија. У саставу каменог уља се налази 49 елемената из периодичне таблице (скоро половина!) Захваљујући тако великом броју елемената, који су потребни људском организму, овај минерал може пружити лековита својства целом телу.По својој природи они могу помоћи свим ткивима да луче довољан број потребних елемената из крви. Ове честице су потребне за попуњавање ензимских активних центара. Када се камено уље користи за унутрашњу  употребу, апсорпција почиње  одмах у усној шупљини. То значи да учинак каменог уља почиње одмах, а не након уласка у пробавни тракт. Након апсорпције, минерал се расподељује по целом организму и пружа терапеутски учинак на потребним местима.Елементи каменог уља су честице природне за организам, тако да је овај минерал способан да повећа ниво свих биоенергетских процеса и  јача механизам обране на ћелијском ниову. Захваљујући  деловања на ћелије  организма, камено уље се користи и као допунско средство за лечење рака, туберкулозе, дијабетеса, менталних и срчаних болести. Камено уље  у  КИК кремама утиче на болести и озледе коже (као што су опекотине, механичке повреде коже, гнојне ране, псоријаза, себорејни дерматитис, екцеми, акне, угризи инсеката, уртикарија, улкуси, копривњача, некроза меког ткива, дефекти коже као последица стагнације крвотока),болести и трауме локомоторног апарата (фрактуре, нагњечења, уганућа, бол у крстима, артритис (укључујући реуматоидни артритис ), артрозе,  ишијас итд. Камено уље је богат извор храњивих састојака, неопходних за стварање и регенерацију костију и хрскавице (садржи  – калциј, фосфор, магнезиј, манган, као и подстицање природног колагена силиција, цинка, бакра и сумпора).Калијум је присутан у значајним количинама у каменом уљу и помаже побољшању метаболизма воде и соли, чиме се спречава таложење соли и мокраћне киселине у зглобовима.У лечењу озледа и болести мишића и зглобова.У козметологији: због свог састава који делује као антиоксиданс, камено уље успорава процес старења, учествује у производњи колагена, има изражен противупални учинак и доводи до нормалног стања рада  жлезда , одговорних за производњу кожне масти. Геомалин је неопходан за одржавање лепоте и тонуса коже, која је склона сувоћи и појави бора и проблемима везаним са вишком масноћа. Уз редовно утрљавање каменог масла у луковицу косе, камено уље спречава појаву седе косе, побољшава њен квалитет, Кедрова смола стимулише њен раст и опадање.

КЕДРОВА СМОЛА •


  • Природно чудо, које лечи од многих болести! Смола Кедра је позната по својим благотворним и лековитим својствима од давних времена. У Русији се ова смола назива “живицом” (од речи “живот”). Захваљујући њој, оштећена стабла лече своје ране и штите дебло од продора разних паразита. За људско тело, кедрова смола  је исто тако веома  корисна. Она је  једно од најпознатијих средстава народне медицине. Народни исцелитељи су веровали да ова смола апсорбује сву снагу и моћ величанственог стабла и у стању је да излечи многе  болести. Данас се смола кедра на широко користи у Сибиру и Уралу, где је позната као лек против болова и рана. Сибирски исцелитељи тврде да је у стању да брзо лечи гнојне ране, ожиљке,улкусе и опекотине,  лечи многе болести коже: фурункули, акне, херпес, псоријазу, ране и опекотине. Опоравак коже  је једноставан и без ожиљака. Има следећа лековита својства: анти-улкусна, антиоксидативна, детоксифицирајућа, метаболичка, анти-склеротична, подржава активност церебралног кортекса, зацељује ране. Такође, враћа заштитне функције постојећих ћелија и помаже у стварању нових, уклања затегнутост  мишића, умор, ублажава депресију. У данашње време учинак кедрове смоле на људску кожу је детаљно  проучен и активно се користи у лечењу дерматолошких болести, против ожиљака, акни,  лишајева, дерматитиса, као и гљивица коже и ноктију. Уз помоћ смоле кедра, брзо ћете очистити кожу без употребе разних козметичких крема и пилинга. Смола поседује смирујући и тонирајући учинак, уклања отицање и црвенило, те може врло значајно подмладити кожу лица.Користи  се за отклањање болова код артритиса, остеохондрозе, радикулита, реуматизама и др. болести, за уклањање  пега, акни, пигментних мрља, перути, губитка косе, претеране осетљивости на сунчево зрачење, појаве бора итд.
  • Мумијо (Схилајит)-чувена руска смола.

Мумијо је руски природни лек, коме се приписују чудотворна деловања на многе болести.Има оних који тврде да је то “дуго скривана тајна руских специјалаца и командоса” и “црни анаболик заслужан за успех руских гимнастичара и спортиста”. Спортисти га називају “еликсиром за рекорде”, а даме “еликсиром за очување младости и лепоте”! Познато је да је то чудесни, природни лек ,који убрзава зарастање костију код прелома или ишчашења, регенерише ћелије  ткива, па га спортисти  често користе након озледа. Препоручује се код реуматизма и женама које пате од остеопорозе, а лечи и многе друге болести: стерилитет, болести уро-гениталног и гастро тракта, алергије, анемије, дијабетес, астму и плућне болести, мигрене, епилепсију, обољења живчаног система, парадентозу, кожна обољења и опекотине, алкохолизам, кардиоваскуларне болести, па све до онколошких обољења.Мумијо јача имунитет, подстиче метаболизам, скида вишак килограма, уклања целулит и стрије, успорава процес старења и делује регенеративно на цео организам.Користи се за здравље, али и за лепоту. Од њега се праве чајеви, балзами, мелеми, тинктуре, вагиналете, а користи се и у козметичке сврхе.Мумијо  је одувек био окружен ореолом славе, легендама везаним за чудесна лековита својства. То је јединствен и универзалан лек, који је створила природа, а који се састоји од више од 50 микро и макро елемената, аминокиселина, разних органских састојака и витамина.Због свог изгледа, мумије у народу још називају црним воском, планинским соком, планинском сузом итд. Мумијо за лице  је користан дар природе :обогаћује кожу витаминима; враћа еластичност коже и чврстоћу; активно утиче на метаболизам ,који се одвија у кожи; помаже убрзање процеса регенерације ћелија;штити кожу  од бактерија и штетних  дејстава; повећава проток крви. 

За негу косе- чини је  дебљом, јачом, враћа  јој сјај и младост. Омогућује  повратак еластичности коже и здраву боју изгубљену са годинама, штити од превременог старења и појаве бора. Од ожиљака и стрија- често, ружни ожиљци остају на кожи након дубоких акни, које је тешко уклонити  чак и тоналним средствима. Након порођаја или наглог мршављења настају стрије. Код појаве акни и упала- мумијо је јако делотворан.  Редовном употребом  КИК,у чијем се саставу налази овај прекрасни минерал, заборавићете на акне и кожне проблеме. Код појаве целулита- одличне резултате мумијо даје у борби с „кором поморанџе“.

Маклура –тајенаствено дрво «мозак»-налази се у « ЦРНОЈ КИК КРЕМИ»
 

Научници објашњавају корисне особине овог воћа, званог и «Адамова јабука» са високим садржајем пектинских супстанци, флавоноида, лимунске киселине, масних киселина и антиоксиданата. Такав богат састав је врло ефикасан у борби против онколошких болести, па се многим корисним супстанцама екстрахованим из макуле додаје антиканцерогени и други препарати.Једно од главних корисних својстава маклуре је његова способност јачања зидова крвних судова. Постају еластичнији и јачи, због чега се транспортна функција циркулаторног система побољшава, утиче на имунолошки систем, стабилизује метаболичке процесе и спречава развој ћелија карцинома. Припремљен од плодова тинктуре макула за зглобове успешно олакшава бол у артритису, остеохондрози и другим болестима мишићно-скелетног система.

КИК –квантно информациона крема  Петра Гарјајева и његовог Института за квантну генетеику у Москви је дерматолошки испитана и одобрена од стране министарства здравља  Руске Федерације.

Паковање :  100 мл