Individualna genetska matrica Petra Garjajeva-vas kvantni lek za ceo zivot

 

 

 

12

INDIVIDUALNE MATRICE PETRA GARJAJEVA  

INSTITUT ZA KVANTNU GENETIKU,MOSKVA,

www.wavegenetics.org

ZVANIČNI PREDSTAVNIK ZA SRBIJU,BiH, CRNU GORU, MAKEDONIJU

MEĐUNARODNI NAUČNI CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE NASLEĐA NIKOLE TESLE, BEOGRAD

BULEVAR DESPOTA STEFANA 37,

www.teslaheritage.com

*381 62 853 32 68

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO ČOVEKA

RUSKI AKADEMIK PETAR GARJAJEV-NASTAVAK TESLINOG MEDICINSKOG UMA

SRBIJA I RUSIJA DORASLI TESLINIM VIZIJAMA !!!

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE INDIVIDUALNE KVANTNO GENETSKE TALASNE  MATRICE

 

 

 

Tesla je prvi uočio (1890. godine) da je elektromagnetna ravnoteža u ćelijama osnovni preduslov za zdrav, normalan život. Čovek je po njemu električno biće, dok Garjajev vidi čoveka kao BIOKOMPJUTER.

Teslina medicina, kao i kod Garjajeva je :

   1.BOŽANSKA : ČUVAJUĆI NAŠE TELO, MI ISKAZUJEMO POŠTOVAWE PREMA TVORCU BOGU ZA VISOKI PRINCIP I SAVRŠENSTVO, KOJIM JE OBDARENO.

  1. VISOKO DUHOVNA, praćena pozitivnim mislima, verom u ishod isceljenja. Duhovno moralna osnova zasnovana na Zakonima savesti i dobra . Tako se bude kolosalne sile duše.

  3.REGENERATIVNA, jer regeneriše,podmlađuje  organe,

   4.PRIRODNA, jer prirodnim putem ( strujama, EM talasima, vibracijama, stimulacijama, svetlošću, vraća čoveka u njegovu prirodnu harmoniju.

   5.ZASNOVANA NA NAJVIŠIM DOSTIGNUĆIMA U NAUCI I HUMANIM PRONALSACIMA

    6.TEŽI KA DUGOVEČNOM ŽIVOTU ČOVEKA. “

„Treba živeti večno. Tvorac je sazdao naš organizam da crpi energiju iz okruženja i da živi u harmoniji sa prirodom, koja je večno živa i mlada ( Nikola Tesla)“..

  1. OVE TEHNOLOGIJE NISU ŠTETNE PO ZDRAVLJE LJUDI I NEMAJU KONTRAINDIKACIJE.
  2. NEMA NEIZLEČIVIH BOLESTI! Postoji samo informacija,koju je ćelija primila da je bolesna. Tako se i leči.

 

 

 

Individualna matrica se pravi u Institutu za kvantnu genetiku,Petra Garjajeva, u Moskvi:

-na osnovu Vaše dijagnoze bolesti

-ili na osnovu Vaših želja/ želite da naučite više jezika, da svirate, da pevate, crtate itd/

-da Vam to bude profilaktika ili preventive da ne dođe do bolesti,

-na osnovu fotografije do 7 godine starosti, pod uslovom da je pacijent bio zdrav. Dete treba da je na fotografiji samo.

Matrica je mašina vremena i vraća vreme unazad ! Podmlađuje, regeneriše Vaše organe.

Zahteva rad nad sobom, disciplinu, pozitivne misli i VERU i dobar rezultat.

Matrica nije čarobni štapić i donosi rezultate uz veliki rad nad sobom. To nije iz serije, popio tablete i legao da spava.

 

Čitajući informacije sa dečije fotografije  , dobija se  kompleksan, višekomponentni spektar, koji kao glavnu komponentu sadrži tzv.spinornu  informaciju.Ovaj spektar ima moćnu, ranije nepoznatu biološku aktivnost. Teorijsko obrazloženje biološke aktivnosti spinorne informacija sa fotografija može se naći u monografiji P.P. Garjajeva “ Lingvističko talasni genom“ Teorija i praksa ”(2009.) Verovatno, princip Bomovske holografske prirode Univerzuma igra odlučujuću ulogu u prenošenju biološke aktivnosti sa fotografija na primaoce. Modulisani širokopojasni elektromagnetni spektar deteta na fotografiji , dobijen našom laserskom tehnologijom (patent Garjajeva), je adresa i pristupni kod za njegovu genetsku, i šire, opšte regulatornu genetsku metaboličku informaciju . Fotografija je mrtva materija, ali u trenutku snimanja, informacija na nju

 

založena je živa i može se „ pročitati“.

Individualna kvantno getentska talasna Matrica je VAŠ KVANTNI LEK ZA CEO ŽIVOT. ! Radi se samo jednom u životu.

U početku leči, a potom se sluša kao preventiva pojavljivanju bolesti.

 

Matrica zvuči kao šum radio talasa kod radio prijemnika, ali to su lekoviti zvuci.

Matrica se radi u tzv MP3  formatu, i sluša se na plejerima.

Matrica se radi i u  WAVE format, bolje deluje na organizam, fajlovi su silniji. Sluša se na lap topu, kompjuterima.

Naši programi nisu pozadinske smetnje (šum). Svaki program ima svoj zvuk.

Zamislite da ste u ogromnoj knjižari sa hiljadu knjiga na različitim jezicima. I te hiljade knjigaVam u isto vreme neko čita. Šta ćete čuti? Čućete samo poseban šum, koji nećete razumeti, iako imate dobar sluh i znate puno stranih jezika. Da li i u ovom slučaju možemo tvrditi da taj šum ne sadrži informaciju?

Isto se dešava i sa našim Matričnim programima. Bitno je da se zvuk naših programa nalazi u kombinaciji sa spinornom (torzionom) informacijom. /torsion-sve se vrti/. Zvuk je nositelj te informacije,koja je nevidljiva i neosetljiva. "Jezik" torzionih fizičkih polja naših programa je jezik ćelija našeg tela. A ćelije, kao bio kompjuter mogu izdvajati za sebe potrebnu  informaciju iz programa,koji se unosi Matricom i koja ih leči.To smo objavili i u našim člancima, koje možete pročitati u knjigama akad.Garjajeva.

U stvari principi Jezičko talasne Genetike su direktno povezani sa tzv torzionim  efektima, koji u čoveku ispunjavaju najvažnije rugulatorne funkcije.

 

Metodi ove medicine, pred kojom je budućnost, zasnovani su na  naučnim radovima NIKOLE TESLE. Njen glavni efekat je sistem SAMOREGULACIJE organizma i nosi dugoročni karakter, jer organizam ima sposobnost da dobijenu terapiju pamti dugo vremena.

Matrica je očitana sa fotografije ,a drugi fajlovi, koji idu uz nju, su kvantne informacije  raznih supstancikoje smo stvorili,dobavili na osnovu Vaših zdravstvenih problema.

Na brojeve i slova ne obraćajte paznju, to je naša unutrašnja skraćenica i ne smeta postupku slušanja.

Slušajući Matricu, Vi slušate sebe !! 

Lekoviti zvuci PRISILJAVAJU ĆELIJU DA SE SETI DA JE BILA ZDRAVA. Postepeno, bolesna ćelija se prevodi na frekvenciju zdrave ćelije-

Pokušajte da obratite paznju na svoje osećaje kod slušanja svakog fajla. Redosled slušanja fajlova ne utiće na suštinu programa.

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE MATRICE :

Počnite da slušate Matricu 1 puta dnevno, postepeno povećavajte vreme slušanja do 2-3 puta na dan, po 20 tak minuta, posle 5-7 dana, i češće.

Tokom navikavanja na Matricu povećavajte vreme slušanja (što više to bolje) preko dana,

a preko noći stavite program da radi stalno  i to posle 3 nedelje slusanja.

Slušate Matricu  i dan i noc.

MATRICA SE SLUSA TAKO ŠTO SVAKI FAJL IMA OKO 3 MINUTA. KOLIKO FAJLOVA IMATE TOLIKO I SLUŠATE-

UMNOŽITE  VAŠE FAJLOVE NA OKO 3 MINUTA I DOBIJATE SLUŠANJE OD 20-40 MINUTA .NEKO I DUŽE.

Fajl po fotografiji  je osnovni fajl, on se sluša svaki put, a ostali fajlovi dodaju se polako. Prvih dana 10 fajlova, posle 15, posle 20 i posle 26.

Pratite svoje zdravstveno stanje. Ako ste tokom slušanja Matrice primetili neke problem sa zdravljem, nemojte se  brinuti , organizam tako reaguje na promene ( i to je dobar znak!) , samo smanjite vreme slušanja.

VREME SLUŠANJA TADA SMANJITI SA3 PUTA DNEVNO NA 2 PUTA DNEVNO ILI 1 DNEVNO, KASNIJE POSTEPENO POVEĆAVAJTE VREME SLUSANJA.

Uzimajte odmor (pauzu ) posle nedelju dana slušanja Matrice 1-2 dana tokom početnog procesa slušanja Matrice.

Optimalni način slušanja (samo tokom navikavanja na program):

SlušajteMatricu tokom prve nedelje  (sve fajlove), zatim napravite pauzu  od 2 do 3 dana, pa nastavite da slušate ponovo. Ili slušajteMatricu svaki drugi-treći dan tokom prvog meseca korišcenja, a kasnije nastavite da slušate svaki dan.

Kod slušanja zvuka  programa preporučujemo da stavite posudu sa vodom blizu izvora zvuka. Voda će apsorbovati lekovite zvuke, te i sama voda postaje lekovita. Koristite tu vodu za piće.

 Na isti način možete informaciju preneti na bilo koju tečnost (lekove, čaj, sok )

Po Vašoj želji, tokom rada sa Matricom, mi ćemo je sasvim besplatno dopunjavati, korigovati, pod uslovom da svakih 9-12 meseci ( Matrica radi postepeno i prevodi ćelije u zdravo stanje ) šaljete kratki opis Vaših promena, jer mi vodimo evidenciju o svakoj osobi.(U tom slučaju pacijent popunjava anketu za korekciju Matrice, a ako je potrebno šalje i novu fotografiju ).

 Na primer , ako  dođe do nekih zdravstvenih problema ili neće biti pozitivnog odgovora na slušanje Matrice, mi ćemo Vam slati korekcijske fajlove.

Ako tokom  rada odlučite da radite na  još  nekom problemu        ( mentalnom,psihičkom,ezoterijskom, duhovnmt i dr.) napišite to u Anketi,koju popunjavate . Mi ćemo napraviti za Vas dopunske fajlove. Vaše foto ,kao i ostala dokumentacija čuva se  u našoj arhivi u Moskvi.

Matrica je kvantni lek.Slušanje Matrice je lečenje. Naravno da je najbolje slušati ( lečiti se ) u miru, bez dodatnih zvučnih opterečenja.

Ukoliko već imate terapiju, pijete neke lekove, nemojte ih odbacivati, već nam pošaljite njihov sastav, da bi kasnije,postepeno, slušali zvuke, koji sadrže informaciju o lekovima i napuštali lekove klasične medicine.

Imali smo slučaj žene,koja je,zbog jakih bolova pila morfijum i tako postal zavisna od njega. Napravljen joj je zvučni fajl PROTIV morfijuma, ona ga je slušala, organizam misli da pije morfijum, a dobio je SAMO informaciju,karakteristike morfijuma.

Ukoliko imate problema sa bilo kojom vrsom zavisnosti (pušenje,alkohol, droga itd) slobodno pišite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БИБЛИОГРАФИЯ НАУЧНЫХ РАБОТ

  • Гаряев П.П., Лингвистико-волновой геном: теория и практика;Институт квантовой генетики. — Киев, 2009 — 218с. (http://www.wavegenetics.org/ Petr_Gariaev.pdf)
  • Ремизов А Н. Медицинская и биологическая физика. - М., 1996.
  • Холодов Ю.А., Лебедева Н.Н. Реакция нервной системы человека на электромагнитные поля. -М. 1991.
  • Самойлов В О., Пономаренко Г.Н., Енин Л.Д. Низкочастотная биоакустика. - Спб., 1994.
  • J L TouraineJ TraegerH BétuelJ M DubernardJ P Revillard Cancer in Transplantation: Prevention and Treatment : Proceedings of the 27th Conference on Transplantation and Clinical Immunology, 22-24 May 1995 Dordrecht : Springer Netherlands, 1996

· Louis ChauvoisD'Arsonval: soixante-cinq ans à travers la science, J. Oliven, 1937

· Gerald F. Foye, Royal R. Rife Humanitarian: Betrayed And Persecuted. New Century Press, 30 мар. 2002 г.